Tickets Reserveren

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende manieren om tickets te reserveren.

Online
Bestel uw tickets online via de pagina van de voorstelling. Let op: betaling kan enkel met Belgische creditkaarten! Indien u een buitenlandse rekening heeft kan u betalen via mail/telefonisch en overschrijving. 

Per e-mail
(enkel op weekdagen tot 18u) reservatie@monty.be

uw reservatie is geldig na onze bevestiging. LET OP: er kan een vertraging zitten op het beantwoorden van mails, bijvoorbeeld in weekends, vakantiedagen of afwezigheid. De e-ticketing loopt wel gewoon door, dus om zeker te zijn van een ticket is het aan te raden via deze weg te reserveren!

(Telefonisch)
03/238 91 81 - dinsdag tot vrijdag 14 tot 17u (maandag gesloten). Enkel voor reservaties vanaf 3 dagen voor de voorstelling.


Betalen & afhalen tickets

Betalen kan via overschrijving op het IBAN-nummer BE95 0013 4903 3358 met vermelding van de naam waarop u de reservering hebt gemaakt en de voorstellingsdatum.

Betalingen gebeuren ten laatste 4 werkdagen voor de voorstellingsdag, een print van onze rekening toont dat aan. Als uw betaling nog niet op onze rekening verschenen is, betaalt u aan de kassa opnieuw. Wij rembourseren het gestorte bedrag niet, ter eenmalige compensatie krijgt u een vrijkaart(en) voor een volgende voorstelling. Bij reservatie uw naam, voorstellingsdatum en 'dubbele betaling' vermelden.

Betaalde tickets vervallen om 20u30. Bij voorstellingen met wachtlijst worden alle vrije plaatsen om 20u30 doorverkocht.
Niet betaalde tickets moeten afgehaald worden voor 20u, zoniet vervalt uw reservering.

Op voorstellingsavonden zijn kassa en foyer open vanaf 19u.

Tickets voor andere voorstellingen kunnen worden opgehaald aan de avondkassa, uitsluitend tussen 19u en 19u30.


Prijzen
Op elke pagina van de voorstelling vindt u een basisprijs en twee reductieprijzen, weergegeven volgens onderstaande volgorde. Reducties gelden enkel op vertoon van een geldige legitimatie. BIG-kaarthouders en -18-jarigen betalen steeds €6.

basisprijs | +65, oKo, OPENDOEK, Danspunt | -26, werkzoekenden, mindervaliden


Goedkoper naar voorstellingen? De strippenkaart!
5 voorstellingen naar keuze. De strippenkaart is op naam, het hele seizoen te koop en één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

€55 | basisprijs
€40 | +65, oko, OPENDOEK, Danspunt
€30 | -26, werkzoekenden, mindervaliden

Groepen
Aan groepen (vanaf 15 personen) bieden we een groepstarief aan. We bespreken dit graag persoonlijk. Neem hiervoor contact op met reservatie@monty.be. 

Scholen
Ook scholen kunnen gebruik van het groepstarief. Per vijftien leerlingen krijgt een begeleidende leerkracht een gratis ticket. Zo mogelijk bezorgen wij informatiemateriaal of organiseren we een inleiding. Mail naar  of tel. 03 238 64 97.   
-Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib.
-je beheert je cheques super handig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal. Hoe ga je te werk?

1. Maak je eigen profiel aan.
2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
3. Verzilver je cheque aan de kassa of per e-mail.

- Alle informatie op www.gate15.be.

Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool , Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.

Geldig voor alle voorstellingen in Monty. 

Cadeaubonnen
Doe een Monty-zitje cadeau! Vraag naar onze cadeaubonnen op tel. 03/238 91 81 of aan het onthaal.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen opent een wachtlijst op de voorstellingsdag om 14u. Voor voorstellingen op zaterdag en zondag gebeurt dit op vrijdag. Op de avond van de voorstelling kan u terecht vanaf 19u.


Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen enkel bij voorziene pauzes de zaal binnen.
Tickets worden alleen terugbetaald wanneer een voorstelling wordt afgelast.
Betaalde tickets kunnen niet geruild worden.