De Theaterwinkel | Monty

De Theaterwinkel

Door de coronamaatregelen moet de vijfde generatie Montignards meer dan ooit out of the box denken. "Theater spelen mag momenteel niet, maar een winkel openen wel. Dus openen we een winkel!" Het resultaat is de Theaterwinkel, waar je in personage wordt ontvangen voor je dagelijkse portie drama. Elke Montignard heeft er een functie, van grote baas tot communicatiemedewerker.

Ondertussen heeft de Theaterwinkel het faillissement aangevraagd en daarmee bescherming tegen al haar schuldeisers. Wat ooit zo mooi begon, is desastreus geëindigd. Hoe het zo ver is kunnen komen, ziet u op Hit The Stage #81 – Het failliet.

Aanbod 

Je kan terecht in de Theaterwinkel voor bijvoorbeeld een rondje met een theatrale wandelpartner, een poëtische kussensloop, een first-date-pakket, een beker koffie/thee met een zelfgeschreven boodschap van een Montignard, maar vooral ook voor een goed gesprek.

Betalen in de winkel 

Geld hoeven de winkeluitbaters niet, betalen doe je door een praatje te slaan met de verkopers. Wie toch een bijdrage wil doen kan een donatie doen op de website van SOS Relief, een solidair initiatief van State of the Arts dat kunstenaars in deze moeilijke periode financieel helpt. 

Wil je meer? 

De behind the scenes ontwikkelingen van het bruisende team van de Theaterwinkel kan je volgen via de facebook- en instagrampagina van de Montignards, in afwachting van hun terugblikkende reportage waarvan de première op 10 februari om 20u30 live te volgen zal zijn op de Facebookpagina van de Montignards of hier op onze website.

Open

Van vrijdag 22 januari tot maandag 8 februari.
woensdag, donderdag en vrijdag
14u tot 17u

De Theaterwinkel
Montignystraat 7
2018 Antwerpen

Je kan ook online terecht op de webshop van de Theaterwinkel. Daar kan je het aanbod theatrale producten bekijken, en de geleide wandelingen reserveren. Wees er snel bij, want 5 februari zal de laatste openingsdag zijn.