Medewerkers | Monty

Montyploeg

Khadija Amlil
Onderhoud

Christoph Donse
Techniek en productie 
christoph.donse@monty.be

Dorothée Marcus
Communicatie
dorothee.marcus@monty.be

Pelagia Bonitha Shikongo
Boekhouding
pelagia.shikongo@monty.be

Pieter Slangen
Zakelijke leiding
pieter.slangen@monty.be

Mohamed Sultan
Techniek
mohamed.sultan@monty.be

Lino Talaveron
Publieksnetwerker
lino.talaveron@monty.be

Gregor Van Mulders
Techniek & infrastructuurbeheer
gregor.vanmulders@monty.be

Lana Willems
Algemene en artistieke leiding
lana.willems@monty.be

Benjamin Zaman
Dagelijkse werking en productie
benjamin.zaman@monty.be

Raad van Bestuur

Bruno Verbergt (voorzitter)

Bruno Verbergt studeerde wijsbegeerte en management. Hij is algemeen directeur a.i. van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en docent cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. Hij is behalve voorzitter van Monty ook voorzitter van Damaged Goods / Meg Stuart (Brussel) en bestuurder bij het kunstrecentie-platform Pzazz (Antwerpen). Hij is tevens lid van de Adviescommissie Kunsten (Vlaamse overheid).

Cathy Berx

Cathy Berx is doctor in de Rechten (UAntwerpen, 1998). Zij begon haar loopbaan als Aspirant bij het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen. Tussen 1997 en 2004 werkte ze als adviseur op Cepess, later CEDER, de studiedienst van CD&V. In de tussentijd was ze aangesteld als deeltijds docent aan de UAntwerpen (2000-heden), en was ze zes jaar ondervoorzitter van het OCMW-Antwerpen (2001-2007). Na een intense periode als raadgever van toenmalig Minster-President Yves Leterme voor de vorming van een Vlaamse regering, legde ze in juli 2004 de eed af als Vlaams Volksvertegenwoordiger. In 2007 werd ze fractieleider van de CD&V-N-VA fractie in de Antwerpse gemeenteraad. Op 1 mei 2008 nam zij het ambt op als gouverneur van provincie Antwerpen. Behalve bestuurder bij Monty, zetelt ze ook in de raad van bestuur van hetPaleis en is ze voorzitter van de raad van bestuur van het ITG, het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

Sara De Roo

Sara De Roo studeerde in 1991 af aan de toneelopleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Van 1993 tot 2018 was ze kernlid van toneelspelersgezelschap STAN. Sindsdien combineert ze als freelance actrice theater, tv- en filmwerk. Sinds 2015 leidt ze de afstudeerrichting Acteren/opleiding Drama aan de school waar ze afstudeerde. Behalve bestuurder bij Monty, zetelt ze ook in de Raad van Bestuur van K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars).

Ahilan Ratnamohan

Ahilan Ratnamohan is een performance kunstenaar die cross-disciplinair werk maakt. Hij laat zich inspireren door voetbal en het leren van talen. Oorspronkelijk uit Sydney, Australië waar hij film heeft gestudeerd aan de University of Technology. Hij is sinds 2013 gevestigd in Antwerpen. Ahilan is lid van het Brusselse collectief Robin vzw en onderzoeker aan het Conservatorium van Antwerpen.