Medewerkers | Monty

Het team

 Directeur  Denis Van Laeken denisvanlaeken@monty.be
 Dagelijkse en productieleiding Ann Schoeters  annschoeters@monty.be
 Administratie   Pieter Slangen administratie@monty.be
 Boekhouding   Pelagia "Bonitha" Shikongo  boekhouding@monty.be 
 Pers en communicatie   Laurien Versmissen pers@monty.be
 Hoofd techniek Hanne Dick techniek@monty.be
 Techniek Milan De Wael  
 Onderhoud Khadija Amlil  
 Directeur vanaf 1 augustus Lana Willems lanawillems@monty.be

Raad van Bestuur

Bruno Verbergt (voorzitter)

Bruno Verbergt studeerde wijsbegeerte en management. Hij is algemeen directeur a.i. van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en docent cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. Hij is behalve voorzitter van Monty ook voorzitter van Damaged Goods / Meg Stuart (Brussel) en bestuurder bij het kunstrecentie-platform Pzazz (Antwerpen). Hij is tevens lid van de Adviescommissie Kunsten (Vlaamse overheid).

Cathy Berx

Cathy Berx is doctor in de Rechten (UAntwerpen, 1998). Zij begon haar loopbaan als Aspirant bij het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen. Tussen 1997 en 2004 werkte ze als adviseur op Cepess, later CEDER, de studiedienst van CD&V. In de tussentijd was ze aangesteld als deeltijds docent aan de UAntwerpen (2000-heden), en was ze zes jaar ondervoorzitter van het OCMW-Antwerpen (2001-2007). Na een intense periode als raadgever van toenmalig Minster-President Yves Leterme voor de vorming van een Vlaamse regering, legde ze in juli 2004 de eed af als Vlaams Volksvertegenwoordiger. In 2007 werd ze fractieleider van de CD&V-N-VA fractie in de Antwerpse gemeenteraad. Op 1 mei 2008 nam zij het ambt op als gouverneur van provincie Antwerpen. Behalve bestuurder bij Monty, zetelt ze ook in de raad van bestuur van hetPaleis en is ze voorzitter van de raad van bestuur van het ITG, het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

Sara Deroo

Sara De Roo studeerde in 1991 af aan de toneelopleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Van 1993 tot 2018 was ze kernlid van toneelspelersgezelschap STAN. Sindsdien combineert ze als freelance actrice theater, tv- en filmwerk. Daarnaast leidt ze sinds 2015 de afstudeerrichting Acteren/opleiding Drama aan de school waar ze afstudeerde.

Ahilan Ratnamohan

Ahilan Ratnamohan is een performance kunstenaar die cross-disciplinair werk maakt. Hij laat zich inspireren door voetbal en het leren van talen. Oorspronkelijk uit Sydney, Australië waar hij film heeft gestudeerd aan de University of Technology. Hij is sinds 2013 gevestigd in Antwerpen. Ahilan is lid van het Brusselse collectief Robin vzw en onderzoeker aan het Conservatorium van Antwerpen.