Gratis avond over boeken | Monty

Salon Afuk #11

Monty strikte vier boeiende sprekers voor Salon Afuk. Uw maandelijkse afspraak met Arabische of Turkse boeken.

Stellen een boek voor op maandagavond 23 april:

Orhan Agirdag...
is verbonden aan de KU Leuven als docent aan het Laboratorium voor Educatie en Samenleving. Hij is lid van de Jonge Academie, een ontmoetingsplaats in Brussel voor jonge toponderzoekers en deeltijds benoemd als universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam. Agirdag doctoreerde over schoolsegregatie. Vandaag bestudeert hij welke invloed brede maatschappelijke tendensen hebben op onderwijsprocessen. 

Erhan Demirci...
is een Vlaamse stand-upcomedian. Hij groeide op in het Limburgse Ham en studeerde in Brussel, Gent en New York. In 2009 bemachtigde hij een finaleplaats op de Culture Comedy Award en een jaar later won hij de juryprijs van 123 Comedy Award. Hij toerde rond met het multicultureel collectief van beginnende stand-upcomedians, Hakims of Comedy, en speelde drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt!. In 2016 bracht hij zijn eerste eigen avondvoorstelling Komt goed!.

Iman Lechkar...
is een sociocultureel antropologe en een experte in islam, multiculturalisme, secularisme, gender, burgerschap en religieuze identiteiten. Ze is ook houdster van de VUB- leerstoel Fatima Mernissi. Lechkar zal ons aan de hand van Fatima Mernissi's verboden dakterras laten kennismaken met de Simone de Beauvoir van de maghreb.

Hicham El Mzairh...
is een Antwerpse politicus van sp.a. en districtraadslid in Wilrijk. Vroeger was hij adviseur Diversiteit van toenmalig Antwerps schepen Monica De Conick. Nu schrijft hij geregeld opiniestukken over de islam, is docent Diversiteit, gerechtelijk vertaler én radiopresentator bij Radio Stad. Muziek is zijn passie en in 2017 draaide hij voor de eerste keer op Tomorrowland als DJ Bubba.

Ontdek 4 eigenwijze boekentips:
Inspirerend, gezellig en gratis!

  • 23 april
  • 20u30
  • gratis

 

Nieuwsberichten