Door to Door: open oproep Antwerpenaren | Monty
door-to-door-min-1536x1024.jpg

Door to Door: open oproep Antwerpenaren

Het artistiek onderzoeksproject van State Of The Arts en Hart boven Hard komt naar Antwerpen, en jij kan mee doen!
 
Ben je ook bezorgd over de stijgende polarisering? Het steeds scherpere wij-zij-discours en de groeiende uitsluiting? Wij geloven dat gesprekken tussen mensen met andere ideeën een verschil kunnen maken. Echte conversaties, over hoe we samenleven. Buiten je eigen bubbel.
 
In oktober strijkt het initiatief Door to Door neer in Antwerpen. Wil jij als burger of kunstenaar met andere Antwerpenaren in gesprek gaan over de toekomst van onze samenleving?

SOTA en Hart boven Hard zoeken 50 mensen die met hen de uitdaging aangaan! Zij helpen je met creatieve tools om op straat of in het park in gesprek te raken met anderen. Je kiest zelf wat je ziet zitten. Nieuwsgierigheid en luisterbereidheid: meer heb je niet nodig.
 
  • Op dinsdag 5 of woensdag 6 oktober, 19u-22u, neem je deel aan een workshop die je opwarmt voor een goeie ervaring en laat kennismaken met verschillende gesprekstools.
  • Op zaterdag 9 en/of zondag 10 oktober, van 11u tot 18u, ga je in de namiddag mee de straat op om in gesprek te gaan met Antwerpenaren.
Nieuwsberichten