Jonge acteurs in remake oude film | Monty

3 jonge acteurs in Lawrence of Arabia.

Spannend! Als stage hebben 3 jonge acteurs een rol in de theater remake van een van de meest iconische films aller tijden. We stellen ze graag aan u voor.

Lawrence of Arabia speelt op 25 en 26 oktober in Monty.

Pip Lucas (22 jaar).
Studeert aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie.
Speelt T.E. Lawrence.

Heb je een favoriete scene in de film? Zo ja, welke en waarom? De scene bij de waterput. Die heb ik vaak opnieuw bekeken omdat we die scène ook gebruiken in de voorstelling. Het is een hele trage scène maar zit zo goed in elkaar dat het keer op keer spannend blijft.

Welke droomrol hoop je ooit te gaan spelen (naast deze rol natuurlijk!)? Wat een moeilijke vraag! Marquise de Merteuil in Dangerous liaisons, een agent in een slechte politie serie. Wat mij betreft kan het alle kanten op!

Giovanni Brand (25 jaar).
Studeerde aan het Institute of performative arts in Maastricht.
Speelt allerlei verschillende rollen.

Heb je een favoriete scene in de film? Zo ja, welke en waarom? Elke scène waar een kameel in voorkomt! Dat zijn echt top beesten.

Welke droomrol hoop je ooit te gaan spelen (naast deze rol natuurlijk!)? Het eerste wat in me opkomt is vader. Maar dat is in het echte leven. Op dit moment speel ik wel een van mijn droomrollen maar dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik ben niet zo gefocust op bepaalde rollen dus ik vind dit een lastige vraag. Ik maak van alles wat ik speel wel een droomrol voor mezelf en ik vind dat elke rol dat ook verdient want als ik het al geen droomrol vind waarom zouden anderen mensen er dan naar moeten kijken? Wel droom ik er al jaren van om ooit met Alize Zandwijk te mogen werken. Voor de rest zijn er nu al veel van mijn dromen uit mogen komen ook in dit project. Ik sprak in de aanloop naar dit project samen met Marjolijn met een kamelen expert, zij noemde kamelen de dragers van haar dromen. Ik droom graag vandaar dat ik misschien zo van kamelen hou.      

Alidtcha Binazon (21 jaar).
Studeert aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie.
Speelt Sherif Ali, Gertrude Bell, en zichzelf.  

Heb je een favoriete scene in de film? Zo ja, welke en waarom?  De waterbron scene waar Sherif Ali en Lawrence of Arabia elkaar ontmoeten. Omdat de beelden en de tekst en manier van spelen top zijn. Lekker dramatisch.

Welke droomrol hoop je ooit te gaan spelen (naast deze rol natuurlijk!)?  Een sciencefiction heldin in een film of serie.

Het hele interview lezen? Klik hier!

Nieuwsberichten