Love at First Sight | Monty

LOVE AT FIRST SIGHT #4
Festival van (nieuwe) makers
19-28 september 2019, op 10 locaties in Antwerpen

Love at first Sight: een festival met werk van (nieuwe) artiesten op diverse plekken in hartje Antwerpen, kort na de zomer.  Maar liefst tien Antwerpse huizen werken samen om dit alles mogelijk te maken.

Net zoals voorheen is Love at first Sight #4 geen ‘best of’ maar een reeks projecten waar we halsoverkop voor vielen. Samen schilderen deze producties het klimaat waarin makers van hier en nu zich bewegen, en spannend, poëtisch en confronterend werk maken.

Drie lijnen, één gedachte: Love at first Sight!

♥ Om te beginnen - zoals je van ons gewend bent - mooi werk van (nieuwe) makers die geheel eigengereid aan de slag gingen.

♥ Daarnaast tonen we projecten van (nieuwe) makers die werkten onder leiding van een andere (nog steeds jonge) maker, onder de titel student @ work.

♥ En tenslotte is er een klein maar fijn filmprogramma dat werd samengesteld door theatermaker-cineast Timeau De Keyser.

Een tijdelijke alliantie van Arenberg, De Studio, Kultuurfaktorij Monty, d e t h e a t e r m a k e r, Troubleyn, Zuidpool en Toneelhuis. Ook deSingel, Kavka en Rataplan werken mee aan deze editie.

Nieuwsberichten