Herneming: Ne merel op nen tak | Monty

Over de Naftmobiel: liefde tussen Monty en Think of One

>> Bestel uw ticket.

Monty stapte mee in de eerste avonturen van Think of One. Voer voor wilde verhalen: in de voorstelling, maar ook in eigen huis.

Ann Schoeters is al sinds 1986 aan de slag bij Monty:

"Als afscheidsgeschenk schonken we Think of One onze ‘Barkas’ aka ‘de Naftmobiel’, een Oost-Europese Pickup. Met dit omgebouwde busje doorkruisten ze gans Europa. Wat er nog mee gebeurde, hoor je in Ne merel."

"We leerden de bende muzikanten kennen bij Wat ik zou willen zijn als ik niet was wat ik ben van Benjamin Verdonck en Pieter de Buysser. Zij speelden er de live muziek. Het was voorjaar 1996. In het najaar opende ze het Montyseizoen met een spetterend gratis concert."

"We hielpen bij de uitgave van hun eerste CD Juggernaut én het plannen van de reizen naar Marokko. Het resulteerde in het Marrakech Embalages Ensemble waarvan we de eerste tournee organiseerden…”

 

 

MartHa!tentatief, Johan Petit en Think of One komen naar Monty.

Ne merel is een liefdesverklaring aan David Bovée. Vriend van Johan Petit, lid van Think of One en grote afwezige op het podium. David, Matti in de voorstelling, trok naar São Paulo. Hij werkte mee aan de voorstelling maar zag ze nog niet.

En daarom: herneming op 15 mei in Monty! Met de echte Matti in de zaal.

Komt u ook kijken?

>> Bestel uw ticket.

>> Meer over de voorstelling

 

Nieuwsberichten