Monty zakt door de vloer | Monty

Na talloze voorstellingen, uren repetities en 62 jaar dienst is de scène van het grote podium aan vervanging toe. Krakende planken en losse schroeven willen we vervangen door een gloednieuwe vloer, want geen theater zonder podium.

We gaan er geen doekjes om winden: deze nieuwe vloer kost stukken van mensen. We investeren graag in een nieuw podium, maar nog liever in jonge makers en nieuwe voorstellingen – zeker nu. Daarom vragen we jouw hulp. Koop een plank, sponsor onze nieuwe vloer en zorg er mee voor dat Monty een podium kan blijven bieden aan kunstenaars.

Hoe kan jij helpen?
Koop een plank of een vierkante meter.

Voor €40 leg je één plank op onze nieuwe vloer, voor €100 één vierkante meter.

Vanaf nu kan je ook online doneren of je stort het bedrag op de rekening van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 - BIC: BPOTBEB1 met vermelding van 128/3208/00044. Je ontvangt na de storting een fiscaal attest.*

Wie heeft die vloer versleten?

Enkele acteurs en gezelschappen hebben alvast bekend. Bekijk hier onder de video.

Ben jij ook schuldig aan het verslijten van onze vloer?

We horen graag jouw bekentenis. Deel je verhaal met ons via social media met de hashtag #koopeenplank en tag @montykultuurfaktorij.


* Het is helaas niet mogelijk om een fiscaal attest te verkrijgen met terugwerkerende kracht voor een storting die niet via de Koning Boudewijnstichting werd gedaan.

Ook ATV en Gazet van Antwerpen kwamen al een kijkje nemen naar onze vloer.

Draag een plankje bij aan de vloer van Monty – ATV Nieuws, donderdag 16 januari 2020
"Deze planken zijn het geheugen van de Monty. Je hoort de pianomuziek van Geri Allen nog." – ATV Nieuws, donderdag 9 april 2020
Nieuwsberichten