Corona-info | Monty

Corona-info

Monty stelt op basis van de richtlijnen van de overheid en in overeenstemming met de sectorgids cultuur een coronadraaiboek op Monty-maat op. We garanderen social distance op en naast de scène. We verlagen de capaciteit van onze zaal zodat er voldoende ruimte blijft tussen de stoelen. Met een aangepaste circulatie en andere ingrepen zorgen we voor een veilig theaterbezoek.

Vanaf eind augustus, voor de start van het nieuwe seizoen, zal je op deze pagina alle info over je bezoek aan Monty terugvinden. Kocht je tickets voor een voorstelling? Dan ontvang je voor je bezoek een infomail met alle praktische informatie over je bezoek, inclusief alle geldende maatregelen.

Reserveren verplicht?
Ja. Vooraf reserveren voor een voorstelling is verplicht. Koop online je ticket, telefonisch of via e-mail. Zo hebben wij een goed zicht op het aantal mensen dat naar de voorstelling zal komen. Tickets kopen aan de avondkassa zal niet mogelijk zijn.

Met je bubbel naar Monty?
Als je meer dan één ticket voor een voorstelling koopt, beschouwen we jullie als één bubbel en worden jullie samen gezet. Zit je liever apart? Bestel je ticket dan afzonderlijk.

Koop je tickets voor een voorstelling die door een nieuwe golf of nieuwe maatregelen van de overheid toch niet kan plaatsvinden?
Dan bieden we je de mogelijkheid om de tickets om te ruilen indien er een nieuwe datum wordt gevonden of terugbetaald te krijgen indien de voorstelling geannuleerd wordt.