Juan Navarro | Before Paradise | Monty

Juan Navarro | Before Paradise

donderdag 10 maart 2016, 20:30
vrijdag 11 maart 2016, 20:30

Vrijdag 11 maart double bill met Maatschappij Discordia. De voorstelling van Juan begint om 22 uur (negeer bovenstaand uur dus). U kan met uw ticket van Discordia gratis de voorstelling bijwonen.
Voorstelling van 10 maart geannuleerd. 

Rafael Navarro, 77 jaar oud en vader van Juan navarro, werkte heel zijn leven als landbouwingenieur. Nu wil hij, voor hij sterft, op een podium staan. Hij wil niet over iets specifieks praten of iets bijzonders maken. Gewoon op een podium staan. Het is geen zelfverwezelijking of drang om zich tegenover iets of iemand te bewijzen, maar eerder een irrationeel en instinctief verlangen.

Vertrekkend vanuit deze eenvoudige en aanstekelijke droom begeleiden Juan en Gunzalo Cunill de oude man in zijn avontuur. Before Paradise wordt een soort van archeologische zoektocht naar de betekenis van het ‘zijn’ en het ‘sterven’ op de scène, de rol van het publiek en de kunst van de scenografie.

Het is een onderzoek naar alles wat er te herontdekken en herbegrijpen valt op het podium, ongekunsteld en naïef.Juan Navarro is acteur, regisseur en performer. Hij werkte samen met La Fura dels Baus, General Eléctrica van Roger Bernat en de gezelschappen van Maria Galán en Anita Saij. In 2000 sloot Navarro zich aan bij La Carniceria Teatro van Rodrigo García en speelde mee in verschillende stukken. Hij werkte als regisseur in Spanje, Duitsland en Venezula en deed de regie voor een vijftiental films voor cinema en televisie. Sinds 2014 is hij acteur bij humainTROPhumain CDN Montpellier.

 

concept en regie Juan Navarro | interpretatie en creatie Rafael Navarro, Gonzalo Cunill, Juan Navarro | in samenwerking met Oscar Cornago

 

www.juan-navarro.es