LAZARUS | VROEGER WAS DE TOEKOMST BETER | w.i.p. | Monty

LAZARUS | VROEGER WAS DE TOEKOMST BETER | w.i.p.

vrijdag 28 oktober 2016, 20:30
zaterdag 29 oktober 2016, 20:30

GEANNULEERD

BRIEFJE VAN LAZARUS:

Met spijt in het hart melden wij, LAZARUS, dat de testvoorstelling 'Vroeger was de toekomst beter' is afgelast en voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De makers oordeelden dat een week voor het eerste toonmoment het materiaal ontoereikend was om getest te worden.

Onze excuses voor de last, en graag tot op de volgende tourneevoorstellingen van 'Met Argumenten kan je iedereen overtuigen' en 'Jawoord'.

 


 

Als een vlinder op Sri Lanka een orkaan kan veroorzaken in Florida, kan het knippen van mijn teennagels op dinsdagochtend 12 februari 2011 dan ook de oorzaak zijn geweest van de Arabische Lente? De beslissing om toch maar geen koffie te drinken bij Starbucks vòòr het inchecken, redde een koppel van de aanslag op 22 maart 2016 in de luchthaven van Zaventem...

Günther Lesage en Pieter Genard denken na over de waanzinnige gevolgen die de kleinste beslissing soms kan hebben en onderzoeken hun invloed op het verloop van de wereldgeschiedenis. Vroeger was de toekomst beter. En later zal het verleden enorm meegevallen zijn.

met en van Günther Lesage en Pieter Genard