Montignards #4 | Montignacht - fin de saison | Monty

Montignards #4

Montignacht - fin de saison | AFGELAST

zaterdag 20 juni 2020, 20:30

VOORSTELLING AFGELAST • Door de impact van het coronavirus op het repetitieschema van deze voorstelling, werd deze voorstelling afgelast. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Fin de saison!

Kom u laven aan een avond vol theater en een spetterend feest!

Na 8 maanden lang al spelend en makend naar boven te zijn geklommen, komen de Montignards nu eindelijk aan op de top. Aldaar wacht een groep bevriende kunstenaars om samen met hen dit jaar in stijl afsluiten. Kom kijken naar de verzameling van theaterexperimenten op één nacht. Van kelder tot café, van backstage tot appartement van de buren: elke beschikbare plek wordt gebruikt. En afsluiten doen we met een feestje. All night long!

 

Welkom in de keuken van de kunst!

Mon·ti·gnard (de; o; meervoud: montignards) [ /‘mɔ̃ɲtɪaʁ/ ] 1. Artiest, loontrekker, bediende in een deskundigheidstraject. 2.Iem. die deelneemt aan het Montignardsproject (opgericht in 2015) 3. Iem. die acht maanden tewerk wordt gesteld, met om de drie weken een toonmoment: “Hit The Stage”.

Hoe bekwamen jonge theatermakers zich in hun vak? Op scène natuurlijk.

6 jonge theatermakers
schrijven, spelen, regisseren
8 maanden in dienst
1500 vlieguren maken
Elke drie weken een Hit the Stage
Een avond voor publiek met werkstukken

Het Montignards-project is het traject waarin Monty jong theatertalent de kans geeft om te falen en te experimenteren met hun vakmanschap.