Montignards #5 | Hit The Stage #81 | Monty

montignards#5

Hit The Stage #81 | Het failliet

woensdag 10 februari 2021, 20:30

Het failliet

22 januari 2021. Acht jonge theatermakers openen een Theaterwinkel op het Antwerpse Zuid. Ze verhandelen er theatraliteit voor het dagelijks leven, in materiële en immateriële vorm. Empathie gaat er boven efficiëntie, verbinding boven winst. De media verkondigen het woord. Een succesverhaal is geboren.

8 februari 2021. De Theaterwinkel vraagt het faillissement aan en daarmee bescherming tegen al haar schuldeisers. Wat ooit zo mooi begon, is desastreus geëindigd. Maar hoe is het zo ver kunnen komen?

Op 10 februari om 20u30 ziet u de kroniek van een uniek project. Een reportage live te volgen op de Facebookpagina van de Montignards, waarvan ook hier op de website een link zal verschijnen. Over tegenslagen en ambitie, rampspoed en succes, na-ijver en vriendschap, vreugde en verdriet.

Hit The Stage

Elke drie weken trakteren de Montignards je op een Hit The Stage, waarin ze het resultaat tonen van hun denken, doen, proberen, herdenken en opnieuw doen. Creatieve oplossingen bedenken om in volle pandemie toch kunst te kunnen maken en tonen, behoort meer dan ooit tot hun opdracht.

Impressie van de eerste twee dagen Theaterwinkel