SOTA I Samenspraak NJ | Monty

STATE OF THE ARTS

Samenspraak

zaterdag 17 december 2022, 20:30
zondag 18 december 2022, 20:00

17-12-2022 20:30: Gratis
18-12-2022 20:00: Gratis

Het dialoogproject Door to Door onderzoekt hoe je in gesprek gaat met medeburgers over de toekomst van onze samenleving. Deze club presenteert nu een flowchart die je helpt uit je bubbel te komen en te praten met onbekenden, tijdens een dag vol debat en uitwisseling over dialogische praktijken.

Na een eerste Almanak in 2019, lanceert State of the Arts (SOTA) op zaterdag 17/12 in Monty zijn nieuwe Fair Arts Almanak 2023: een meerstemmige publicatie voor iedereen die begaan is met fair practice in de kunsten. Verwacht je aan een hele bundel reflecties, tips, collectieve ervaringen, ideeën voor acties, inspirerende voorstellen, concrete praktijken en onverbloemde getuigenissen.

State of the Arts denkt met burgers na over nieuwe uitdagingen: bezuinigingen, klimaatverandering, pandemieën, hervormingen, oorlog en aanverwante migraties. Welke aanpassingen organiseren en creëren we samen met anderen?

De Fair Art Almanak 2023 is dé online verzamelplaats voor het delen van collectieve ervaringen, interessante plekken, ideeën voor acties, inspirerende voorstellen, data en getuigenissen. De almanak is het resultaat van een collectief proces van de afgelopen twee jaar. Sinds 2021 organiseren we maandelijkse openbare evenementen over verschillende onderwerpen.

De almanak is toegankelijk voor iedereen die zich zorgen maakt over eerlijke praktijken in de kunst. Ontdek een scala aan bijdragen van kunstenaars, toeschouwers, arbeiders, organisaties en activisten.