Ticketinfo | Monty
Online

Koop je tickets in de online ticketshop of via de ticketlink op de pagina van de voorstelling.

Betalen kan meteen online met je bankkaart, tegoed -of cadeaubon. Zo ben je meteen zeker van je tickets. Na ontvangst van betaling ontvang je de e-tickets per e-mail. Druk je e-tickets af of toon ze op je smartphone.

Online bestellen kan tot 17:00 op de dag van de voorstelling.

E-mail of telefoon

Liever reserveren per e-mail? Stuur je bestelling naar reservatie@monty.be. Je ontvangt een bevestiging als je reservatie is gelukt. 

Telefonisch kan je tickets reserveren van maandag tot vrijdag tussen 10:00 en 17:00 via +32 3 238 64 97.

Betalen doe je aan de avondkassa (enkel betaalkaarten) of via een betaallink.

Avondkassa

Op voorstellingsavonden openen de kassa en het café één uur voor aanvang.

Haal je gereserveerde of niet betaalde tickets minstens een kwartier voor aanvang af aan de avondkassa. Je kunt aan de kassa enkel met de kaart betalen.

Alle betaalde tickets en reservaties die niet werden afgehaald, worden op het uur van aanvang vrijgegeven aan de wachtlijst.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling is uitverkocht starten we een wachtlijst. Een plekje op de wachtlijst biedt helaas geen garantie op een ticket, maar de kans bestaat dat je de voorstelling toch nog kan bijwonen.

Schrijf je in op de wachtlijst door te mailen naar reservatie@monty.be of meld je op de dag van de voorstelling aan de avondkassa vanaf één uur voor aanvang. Bij aanvang kijken we of er nog plaats is. De namen op de wachtlijst worden dan in volgorde afgeroepen.

Extra info
  • De voorstelling begint stipt. Laatkomers kunnen de zaal niet meer binnen.
  • Betaalde tickets worden niet geruild of terugbetaald. Tenzij een voorstelling wordt afgelast of geannuleerd.
  • Is het moeilijk voor je om de gevraagde ticketprijs te betalen? Geef Pieter een seintje en laat hem weten welke voorstelling je graag zou bijwonen.